Vergelijk autoverhuurmaatschappijen wereldwijd

Met autoverhuur Wereldwijd bent u verzekerd van de laagste prijs voor uw huurauto. Wij zijn een onafhankelijke broker en verhuren auto's van diverse grote autoverhuurmaatschappijen. Wij verhuren niet alleen auto's in , Nederland, Spanje, Italie en Frankrijk, Amerika en Canada, maar ook in meer dan 100 anderen landen over de gehele wereld

Doordat we behalve in ook in vele andere landen auto’s verhuren kunnen we zeer scherpe prijzen onderhandelen en aanbieden. Met autoverhuur wereldwijd heeft u snel een voordelige auto gehuurd op uw favoriete (vakantie-) bestemming.

Indien u uw huurauto in een andere plaats terugbrengt als waar u hem heeft opgehaald kan hier een zogenaamde ‘one-way fee’ uitkomen, dit wordt niet automatisch in de berekende prijs weergegeven. Neemt u a.u.b. contact met ons op voor een specifiekatie van deze wegbrengkosten.

Veel gestelde vragen

Binnen welke termijn wordt mijn boeking bevestigd?

Wij kunnen de meeste boekingen binnen 24 uur bevestigen.

Heeft AutohuurWereldwijd een gratis noodnummer in het buitenland?

Op uw voucher vindt u de noodzakelijke informatie zodat u, contact met ons kunt opnemen via een gratis noodnummer, indien u onze hulp nodig heeft na vertrek (lokale Emergency Road Service is inclusief en van toepassing op al onze huurtransacties)

Op welke manier is mijn tarief gegarandeerd?

Onze tarieven zijn gegarandeerd in Euros. Alle boekingen dienen te worden voldaan voor vertrek.

Op welke manieren kan ik de huurauto betalen?

Wij accepteren de volgende creditcards: American Express, Mastercard en Visa.

Wat betekent Restitutie van het Blijvend Eigen Risico?

Indien de lokale verhuurder u belast voor het Blijvend Eigen Risico tengevolge van een ongeval, dan zal Auto Europe u dit bedrag restitueren op voorwaarde dat u ons de juiste documenten doet toekomen (Bewijs van het belaste bedrag, politie rapport, schade rapport, etc.).

Dit betreft een restitutie van het Blijvend Eigen Risico; belaste bedragen betreffende niet gedekte schade binnen het Blijvend Eigen Risico zullen niet worden vergoed. Tevens zal er geen restitutie plaatsvinden indien de lokale verhuurder dan wel het politie rapport heeft bepaald dat de schade is ontstaan door nalatigheid van de bestuurder.

Wat heb ik nodig, als ik mijn huurauto ophaal?

U dient altijd uw voucher te overhandigen. Onze vouchers bevatten specifieke informatie betreffende de gereserveerde huurauto, het tarief en andere gegevens. Indien u telefonisch reserveert wordt het voucher, direct nadat wij uw betaling hebben ontvangen, naar u gefaxt. Indien u online reserveert, wordt het voucher, direct nadat wij uw betaling hebben ontvangen, naar u gemaild. In beide gevallen, wordt er de volgende werkdag een kopie naar u verstuurd. Ten tijde van het ophalen van de huurauto, wordt er ter plaatse een huurovereekomst opgesteld. Zie onze Voorbeeld Voucher voor meer informatie.

Wat te doen als ik een scherper tarief vind voor een huurauto?

Auto Europe garandeert de beste beschikbare tarieven en de beste service. Indien u een lager tarief vindt op basis van dezelfde categorie auto en op basis van dezelfde voorwaarden dan zullen wij het aanbod overtreffen! Teneinde ons te informeren over het door u gevonden scherpere tarief, verzoeken wij u vriendelijk de informatie in te vullen in het Gegarandeerd Beste Tarief formulier.

Wat zijn de openingstijden van Auto Europe's reserveringsafdeling?

Onze Reserveringsafdeling is geopend 7 dagen per week, 24 uur per dag.
Bel ons op 085-4015743 of reserveer online.

Welke verzekeringen zijn er van toepassing op mijn huurauto?

Verzekeringsdekkingen variëren per land. Zie a.u.b de verzekerings informatie in de Driving Information sectie van het land, waar u de auto gaat huren of zie onze gedetailleerde verzekerings informatie pagina.

Zijn wijzigings- of annuleringskosten van toepassing?

Er zijn geen kosten verbonden aan wijzigingen of annuleringen, indien wij 48 uur voor voor aanvang van de huur hierover geïnformeerd zijn. In geval van annulering voor aanvang (48 uur) van de huur, wordt het huurbedrag te allen tijde terugbetaald. Alle wijzigingen en annuleringen dienen door Auto Europe te worden uitgevoerd en niet door de leverancier.

Mochten uw vragen hier niet bij staan, schroom niet om contact met ons op te nemen, voor onze contactgegevens, klik hier.

AutohuurWereldwijd AutohuurWereldwijd.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid